WERKBAAR WERK
Kivief bv Vlaanderdal 1 bus 1 9630 Zwalm (St-Maria-Latem)
CONTACT
BE0714 934 936
NAVIGATIE
Kivief bv Vlaanderdal 1 bus 1 9630 Zwalm (St-Maria-Latem)
CONTACT
BE0714 934 936
NAVIGATIE
Erkenningsnummer als dienstverlener DV.O240066
www.sparkle-loopbaancoaching.be
Ontdek de kracht van onze waarderende aanpak om het welzijn en de productiviteit van je team te versterken. Met de werkbaarheidsscan van Kivief krijg je een diepgaand inzicht, zowel kwantitatief als kwalitatief, in wat er écht leeft binnen je organisatie. Van daaruit stellen we samen een actieplan op dat focust op de belangrijkste groeikansen die naar voren komen uit de analyse. Vervolgens gaan we samen in de actie door concrete acties uit te voeren die niet alleen het psychosociaal welzijn van je medewerkers bevorderen, maar ook jou als werkgever ondersteunen. Omdat we zelf niet content zijn met énkel ‘werkbaar’ werk, gaan we samen voor die extra Sparkle en zetten we ook in op thema’s zoals bevlogenheid, groei, talent, veerkracht, werkgeluk, energie, communicatie, verbinding, … en die thema’s die voor jouw organisatie een meerwaarde zijn. Voor procesbegeleiding en uitvoering van de acties kunnen jullie beroep doen op een fantastisch team van coaches en trainers. Met ons KiViEF & Sparkle team bieden we een brede waaier aan expertise aan.
 
een gedreven en duurzame partner in jouw medewerkersbeleid.
Kies voor werkbaar werk en geef je organisatie een boost!
Werkbaarheidscheque Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo's en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Met de cheque kunnen bedrijven tot € 9.000 steun krijgen om bepaalde knelpunten aan te pakken. De onderneming dient minimaal 40% van de kosten zelf te dragen. Dus voor een project met waarde van €15.000 betaal je zelf slechts €6.000 Zet in op het welzijn van je medewerkers én je onderneming door: WERKBAARHEIDSSCAN We organiseren een positieve en krachtgerichte analyse van de werkbaarheid en werkbeleving van jouw medewerkers. Door het doorlopen van dit traject krijgt u als werkgever een waardevol instrument in handen voor uw medewerkersbeleid richting te geven. ACTIEPLAN We helpen je bij het opmaken van een ACTIEPLAN met concrete suggesties voor een verdere aanpak. ACTIES We helpen je bij het uitvoeren van ACTIES. Mogelijke acties kunnen zijn: organiseren van opleidingen rond thema’s zoals werkbaarheid, veerkracht, psychosociaal welzijn, verbindende communicatie, burn-out, talentmanagement, loopbaanbeleid, leidinggeven, individuele of team coaching, uitwerken van een beleid rond het psychisch welbevinden en/of de mentale veerkracht/energie van werknemers (en werkgevers).
Organisaties uit de publieke sector en organisaties die in het verleden reeds gebruik gemaakt hebben van de maatregel van de werkbaarheidscheque (aanvragen ingediend voor het jaar 2024) kunnen geen aanspraak maken op middelen uit deze oproep. Natuurlijk blijft investeren in werkbaarheid en welzijn een belangrijke focus als organisatie en kan iedereen - ook los van subsidies - daarvoor bij Kivief terecht.
Werkbaar werk = een win-win voor werkgever én medewerker
Meer … Bewust medewerkersbeleid Werkgeluk Betrokkenheid Positieve werksfeer Verbinding Drive / productiviteit
Minder … Demotivatie / stress Conflicten Afwezigheden Verloop Presenteïsme Burn-out
Maak gebruik van de WERKBAARHEIDSCHEQUES en zet in 2024 extra in op het welzijn van je medewerkers én je onderneming
! Deadline aanvraag subsidie = eind juli 2024 !
Enkele Reviews “ Ik leerde KIvief enkele jaren terug kennen omdat zij voor ons een bevraging welbevinden uitvoerden bij het personeel van één van onze scholen. Uit de analyse kwamen een aantal dringende werkpunten naar voor waardoor het vervolg van het traject een moeilijke en delicate opdracht werd. Doorheen onze samenwerking van ruim een jaar leerde ik Annelies kennen als een gedreven, flexibel, open-minded en authentiek persoon en bovenal iemand met kennis van zaken. Bij volgende opdrachten binnen onze scholen heb ik dan ook niet getwijfeld haar opnieuw te contacteren.” Joris Breynaert, coördinerend directeur van een scholengemeenschap basisonderwijs "Annelies, mijn loopbaancoach, heeft mij ontzettend veel bijgebracht, zowel op persoonlijk vlak als in mijn rol als werkgever. Zonder dat ze het wellicht beseft, heeft ze mijn leven gered. Dankzij een werkbaarheidsscan van onze teamleden heeft ze ons geholpen elkaar en onszelf beter te leren kennen, waardoor we onze valkuilen kunnen identificeren en onze sterke punten en talenten optimaal kunnen inzetten binnen onze organisatie. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu de beste versie van mezelf kan zijn als werkgever voor mijn team, en vice versa… Ik ben haar dan ook eeuwig dankbaar en vind dat elke organisatie (groot of klein) dit traject zou moeten (kunnen) volgen." Laure, Apotheek De Boeck
met werkbaarheidscheques
Ook aan de slag?
Deze klanten kozen reeds voor KiViEF:
Annelies Maes annelies@sparkle-time.be 0471 56 17 54
@
Neem contact op voor een gratis verkennend gesprek. Nadien bezorgen we jou een offerte op maat, die je kan gebruiken voor aanvraag van jouw werkbaarheidscheque bij Vlaio.